Η Κράνη υπέρ της πρότασης για θεσμοθέτηση ακατάσχετου λογαριασμού

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, συντάσσεται με την πρόταση του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου για τη ”Θεσμοθέτηση του ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις”.

Είναι μια πρόταση που θέτει θέμα ισονομίας και ισοπολιτείας μεταξύ των φορολογουμένων, είναι πρόταση ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και για την υποστήριξη της είσπραξης εσόδων από το ελληνικό Δημόσιο.

Ο μικρομεσαίος ελεύθερος επαγγελματίας είναι αυτός που έχει πληγεί οικονομικά περισσότερο από όλους τα τελευταία δύσκολα χρόνια, είναι αυτός που του δημιουργούνται χρέη προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες επιβίωσής του!

Καλούμε τους αρμοδίους Υπουργούς, να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα των Ελλήνων που παραδοσιακά αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας και μέσα από τον γόνιμο διάλογο με συλλογικά τους όργανα να δώσουν δίκαιες λύσεις.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις