Ε.Α.Σ. : Στις Τράπεζες οι Ντόπιοι Παραγωγοί

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων οι εντολές πληρωμής έχουν ήδη σταλεί στις Τράπεζες και τα χρήματα είναι διαθέσιμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ντόπιων δικαιούχων Παραγωγών.

Οι πληρωμές που είναι σε εξέλιξη αφορούν στην πληρωμή των Συνδεδεμένων Ενισχύσεων στους ντόπιους Κτηνοτρόφους, δηλαδή βόειου κρέατος, του πρόβειου και αίγειου κρέατος και της Ενίσχυσης των ειδικών δικαιωμάτων και σε συμπληρωματικά ποσά που προέκυψαν μετά τη διενέργεια των απαραίτητων ελέγχων, για ντόπιους Αγρότες που δεν είχαν πληρωθεί ή που είχαν υποβάλει ενστάσεις και δικαιώθηκαν, για τα καθεστώτα της Βασικής και Πράσινης Ενίσχυσης έτους 2015.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι δικαιούχοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις