Γιατρός και ΕΚΑΒ έσωσαν λουόμενη από βέβαιο θάνατο στο Φανάρι

Μία 65χρονη σώθηκε από βέβαιο θάνατο σήμερα στο Αργοστόλι χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των λουόμενων, ενός γιατρού από τα Τρίκαλα που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και του ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα και μετέφερε την γυναίκα στο Νοσοκομείο.


Ρεπορτάζ: Σάκης Βούτος

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κολυμπούσε στο Φανάρι όμως κάποια στιγμή προσπάθησε να κάνει κάποια βουτιά, και απ’ ότι φαίνεται ήπιε νερό και άρχισε να πνίγεται. Ο άντρας της πανικόβλητος άρχισε να φωνάζει για βοήθεια ενώ οι λουόμενοι έτρεξαν και έβγαλαν γρήγορα από τη θάλασσα τη γυναίκα, η οποία ήταν σε κακή κατάσταση αφού είχε πιει πολύ νερό, είχε χάσει τις αισθήσεις της και είχαν αρχίσει να μελανιάζουν τα χέρια και τα πόδια της.

Στο σημείο βρέθηκε εντελώς τυχαία ένας γιατρός, ο οποίος είχε έρθει στην Κεφαλονιά από τα Τρίκαλα ενώ παράλληλα κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο.

Ο γιατρός έδωσε στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες ώστε η γυναίκα να αποβάλει το νερό που είχε πιει. Πολύ γρήγορα ήρθε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο ώστε να της παρασχεθεί επιπλέον φροντίδα.

Απ’ ότι μάθαμε αυτή την ώρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία της.

http://voutospress.gr/
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις