Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στον Πόρο

Ξεκινάει σήμερα η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στην πλατεία του Πόρου, που διοργανώνεται από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., τη Δημοτική Κοινότητα Πόρου & το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων «Οι Πρόννοι», με την συμμετοχή εκθετών τοπικών παραδοσιακών προϊόντων από επαγγελματίες του νησιού

Κάθε βράδυ στις 9.00μ.μ. θα εξελίσονται παράλληλα καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή  των Πολιτιστικών Συλλόγων και των καλλιτεχνικών τμημάτων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Σκοπός της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού είναι να γνωρίσει κυρίως ο επισκέπτης το νησί μας μέσα από τη γεύση την τέχνη και τον πολιτισμό.

Σήμερα πρώτη ημέρα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία της Φιλαρμονικής Ελειού – Πρόννων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την δ/νση του κ. Κώστα Φραντζή και παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ. Αγίας Ειρήνης «Το Αράκλι».

Σας περιμένουμε όλους στην πλατεία του Πόρου να δούμε από κοντά τις δράσεις των επαγγελματιών μας, αξιόλογα εκθέματα, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και να  παρακολουθήσουμε τα καλλιτεχνικά πολιτιστικά δρώμενα.

           

  Για την Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε

 Ο Πρόεδρος

 Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  στον ΠΟΡΟ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις