Βookyourweddingday.com: Η επανάσταση στον τομέα του Γαμήλιου Τουρισμού για την Ελλάδα

Το Bookyourweddingday.com αποτελεί μια διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ταξιδιωτικοί πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξασφαλίσουν την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης του πολιτικού τους γάμου στην Ελλάδα, ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη του κόσμου.  

 Η αυτοματοποιημένη διαδικασία που παρέχει το Bookyourweddingday.com συντονίζει και απλοποιεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται για την εξασφάλιση ημερομηνίας γάμου, ενθαρρύνοντας έτσι τα ζευγάρια από το εξωτερικό να επιλέξουν μόνοι τους την ημερομηνία και να κάνουν την κράτησή τους άμεσα σε ένα από τα venue της αρεσκείας τους.

Η καινοτόμος αυτή ιδέα αναδείχθηκε στο πρώτο Reload Greece Challenge το Σεπτέμβριο του 2015. Εμπνεύστρια της συγκεκριμένης ιδέας είναι η Μαρία Ευριπίδη, με ταλέντο στην επιχειρηματικότητα και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του τουρισμού. Γνωρίζοντας εις βάθος την Ελληνική αγορά και τις συνιστώσες που απαιτεί ο γαμήλιος τουρισμός, η κα. Ευριπίδη έφερε την επανάσταση στις χρονοβόρες διαδικασίες για τη διοργάνωση πολιτικών γάμων  στην Ελλάδα.

Σύμμαχος και υποστηρικτής σε αυτή την προσπάθεια το Κέντρο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στο Λονδίνο. Πρόκειται για μία ομάδα πέντε νέων Ελλήνων, οι οποίοι αναζητούν συνεχώς καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάκαμψη της Ελλάδας.

Το πρωτοποριακό concept του Bookyourweddingday.com δεν θα μπορούσε να τους αφήσει ασυγκίνητους, καθώς αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προώθησης και προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό, τοποθετώντας την στον παγκόσμιο χάρτη ως παράδεισο του γαμήλιου τουρισμού. Παράλληλά, μέσω του Bookyourweddingday.com ενισχύονται σημαντικά οι τοπικοί φορείς, καθώς προσφέρει σε ξενοδοχεία και δήμους τη δυνατότητα προβολής χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.

Η πλατφόρμα θα τεθεί σε λειτουργία τον Αύγουστο.

Mary Memo

Account Executive

 Action Global Communications Hellas
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις