Τέρμα τα ψέμματα-Στο Πειθαρχικό ο Β. Ρουχωτάς;

Τελικά από ότι φαίνεται “υπάρχουν δικαστές εν Πάτραις”. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αίσθηση έχει προκαλέσει στα κεντρικά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα το χθεσινό ρεπορτάζ μας για τον Βασίλη Ρουχωτά, καθώς είναι πραγματικά πρωτάκουστο ένας εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, δηλαδή ένα πρόσωπο που συμμετέχει στο συλλογικό όργανο που διοικεί το Δήμο, να λαμβάνει μέρος ως μάρτυρας σε δίκη εναντίον του ίδιου του του Δήμου!!!

Δηλαδή να παραβιάζει ευθέως τον όρκο που έχει δώσει να υπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου Κεφαλλονιάς. Και ναι μεν ο Βασίλης Ρουχωτάς ίσως να πίστευε ότι στην Κεφαλονιά θα τον καλύψουν και το θέμα δεν θα πάρει διαστάσεις, πλην όμως μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του “Α”, η περίπτωσή του απασχολεί πλέον τα κεντρικά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων στην Πάτρα. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα πιθανό το σενάριο για έναρξη πειθαρχικού εις βάρος του Βασίλη Ρουχωτά.

Εμείς συνεχίζουμε το ρεπορτάζ μας και θα είμαστε εδώ για όλες τις εξελίξεις
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις