Βασίλη Ρουχωτά ξέχασες να μας πεις ποιος παραπλάνησε τις υπηρεσίες…

Μεγάλη πλάκα έχει το γεγονός ότι εσχάτως εμφανίζονται κάποιες ανακοινώσεις, δήθεν της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης “ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ”.

Όλοι όμως οι “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν ότι η παράταξη αυτή δεν υφίσταται επί της ουσίας και ότι απλά ο Βασίλης Ρουχωτάς έχει κρατήσει “την σφραγίδα”, προκειμένου να βγάζει διάφορες ανακοινώσεις για να εκτονώνει τα γνωστά απωθημένα του ενάντια στη δημοτική αρχή.

Απόδειξη  ότι ο Βασίλης Ρουχωτάς έχει μείνει μόνος του “σαν την καλαμιά στο κάμπο” είναι ότι στα τελευταία δημοτικά συμβούλια δεν εμφανίζεται κανείς άλλος από την παράταξή που κληρονόμησε από τον Αλέκο Καλαφάτη. Και ο γνωστός Βασίλης κάνει μόνος του “τα τρελλά του” σκορπώντας το γέλιο στην αίθουσα του συμβουλίου.

Είναι περιττό να απαντήσει κανείς στις ασυναρτησίες Ρουχωτά καθώς όλοι γνωρίζουν ότι ήταν η Δημοτική Αρχή που εισηγήθηκε και ψήφισε την ανάκληση της επίμαχης απόφασης για το βενζινάδικο.

Μένει όμως ένα μεγάλο ερώτημα που καλείται ο Βασίλης Ρουχωτάς να απαντήσει:

Ποιός είναι αυτός που προσκόμισε το επίμαχο τοπογραφικό που παραπλάνησε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου; 

Γνωρίζει ο κ. Ρουχωτάς ποιας παράταξης ήταν αυτός φανατικός υποστηρικτής στις τελευταίες εκλογές αλλά και με ποια πολιτικά πρόσωπα συνδέεται με φιλία μέχρι παρεξηγήσεως εδώ και χρόνια; 

Βασίλη το ερώτημα δεν είναι ρητορικό και αναμένουμε απάντηση…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις