Ανάστατοι οι επιχειρηματίες του Κατελειού από “ντου” της Κτηματικής

Ξαφνικό “ντου” έκανε η κτηματική υπηρεσία στην περιοχή του Κατελειού κατόπιν καταγγελιών για παραβιάσεις της νομοθεσίας.

Ανάστατοι είναι οι επιχειρηματίες της περιοχής καθώς τα πρόστιμα είναι τσουχτερά και η περίοδος ιδιαίτερα δύσκολη, η αλήθεια είναι ότι η νομοθεσία είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και αντιφατική σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία υπάγεται η Κτηματική Υπηρεσία, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ελαστική.

Όλα τα βλέματα είναι στραμένα τώρα στην βουλευτίνα που είναι η μόνη που μπορεί να παρέμβει στην κυβέρνηση και στο αντίστοιχο Υπουργείο για να βρεθεί μία λογική λύση. Βέβαια αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα που έφερε στην περιοχή της Σάμης σε αντίστοιχη περίπτωση “κλάφτα Χαράλαμπε”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις