Δ. Λυκούδης: Οι λόγοι ανάκλησης της θετικής απόφασης για το βενζινάδικο (βίντεο)

Το πρώτο θέμα του χθεσινού έκτακτου δημοτικού συμβουλίου ήταν η ανάκληση της αριθμ. 221/2016 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον υποβιβασμό της στάθμης του πεζοδρομίου για την ίδρυση πρατηρίου καυσίμων και ενέργειας στο Αργοστόλι.
Αν κάποιος ακούσει την εισήγηση του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Διονύση Λυκούδη, θα καταλάβει ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού διαπιστώθηκε ότι το πλάτος του οδοστρώματος από 4,30 μ. έγινε 5,30 μ…..
Ο κ. Λυκούδης σχολίασε ότι δεν είναι δουλειά του Δήμου να βρει ποιος έχει κάνει την παρέμβαση, όμως γνωρίζει ότι ούτε ο Δήμος έκανε κάποιο έργο εκεί, ούτε η ΔΕΥΑΚ, ενώ ο ενδιαφερόμενος για τον βενζινάδικο αναγνωρίζει στο πρώτο τοπογραφικό διάγραμμα ότι το πλάτος του δρόμου είναι 4, 30 μ.
Κατέληξε μάλιστα ότι η θετική εισήγηση που είχε κάνει η δημοτική αρχή στο προηγούμενο συμβούλιο ήταν αποτέλεσμα πλάνης και αυτό αποδείχτηκε από αυτοψία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου στο σημείο, καταγγελίες των κατοίκων και φωτογραφικό υλικό.

ektakto ds 18-07-16-8ektakto ds 18-07-16

Πηγή: e-kefalonia.net
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις