Συγκρότηση της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Επιτροπής για οδηγούς άνω των 80α ετών

Εξεδόθη, σήμερα 18 Ιουλίου 2016, απόφαση του Αντ/ρχη των Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, σχετικά με την Συγκρότηση της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Επιτροπής (των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης) εξέτασης των άνω των 80α ετών οδηγών, καθώς και της εξέτασης οδηγών και υποψηφίων οδηγών, αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Η Επιτροπή θα συνεδριάζει, ημέρα Τετάρτη (πλην αργιών) μετά από προγραμματισμό, στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Η Απόφαση θα αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο. Μετά την δημοσίευσή της, στο προβλεπόμενο από την κείμενη νομοθεσία Φ.Ε.Κ., θα λειτουργήσει άμεσα, με εκτιμώμενο χρόνο λειτουργίας τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θεωρεί υποχρέωσή της, να ευχαριστήσει δημόσια τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς, αλλά κα προσωπικά την Πρόεδρο του

 κ. Σοφία Ζαφειράτου, για την συνεργασία τους, χωρίς την οποία συνεργασία θα ήταν αδύνατο να επιλυθεί το τόσο σημαντικό, για τους κατοίκους των νησιών μας, ζήτημα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις