Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις της ΠΙΝ για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των αγροτών

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και την προώθηση και προβολή των προϊόντων της Ιόνιας γης, πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημερωτικές συναντήσεις στην Κέρκυρα, την Ιθάκη και τη Ζάκυνθο.

Οι συναντήσεις αυτές (11-13/7/2016) πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη διερεύνηση των προβλημάτων και των αναγκών των εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα καθώς και των ευκαιριών χρηματοδότησης που προκύπτουν από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2015-2020.

Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ελένη Τσιομίδου παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τα μέτρα και τις δράσεις του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2015-2020 και στη συνέχεια ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και διάλογος βάσει ερωτήσεων και αποριών που εκφράστηκαν.

Στις συναντήσεις, οι οποίες έτυχαν θετικής ανταπόκρισης από τους παραγωγούς και τους συλλογικούς φορείς και ενώσεις αυτών, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Δικτύων Περιφερειών και Διεθνών Συνεργασιών Γιάννης Φοντάνας, ο Έπαρχος Ιθάκης Σπύρος Τσιντήλας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Κουλούρης και Τζώρτζης Σιγούρος, μεταποιητές και καλλιεργητές της ΠΙΝ.

fontanas_agrotiki_sinantisi agrotiki_sinantisi
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις