κ. Βασιλάτε του ΣΥΡΙΖΑ, σας συμβουλεύουμε, σας εφιστούμε την προσοχή και απορούμε…

Είναι πραγματικά οξύμωρο να διαβάζουμε στην ανακοίνωση του γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γεράσιμου Βασιλάτου ότι ο Πλατύς Γιαλός ανήκει στους δημότες  του Δήμου Κεφαλλονιάς, αλλά η Κυβέρνησή του να θεωρεί το Πλατύ Γιαλό ένα «καλοψημένο φιλέτο» και να θέλει να τον δώσει σε ιδιώτη, ώστε να μην ανήκει πια στους δημότες του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Δεν γνωρίζουμε πόσο ανειλημμένες ήταν οι υποχρεώσεις του κ. Βασιλάτου στις 4 Ιουλίου που η Δημοτική Αρχή και ένα μέρος της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου είπαν ένα ηχηρό «όχι» στον εκπρόσωπο της ΕΤΑΔ που ήρθε να παραλάβει τον Πλατύ Γιαλό, δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο ανειλημμένες  ήταν οι υποχρεώσεις του ίδιου στις 6 Ιουλίου που έγινε δημοτικό συμβούλιο,  συζητήθηκε το θέμα εκτενώς και δόθηκαν όλες οι λεπτομέρειες των κινήσεων της Δημοτικής Αρχής στη δημοσιότητα, καθώς και οι στόχοι της από δω και στο εξής… Τον συμβουλεύουμε, του εφιστούμε την προσοχή και απορούμε πάντως για τα εξής:

  • Ας αποφασίσουν εκεί στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι υποστηρίζουν, την Κεφαλονιά ή την Κυβέρνησή τους; Κανείς άλλωστε δεν ξεχνά την ανεξήγητη επίθεση προς τη Δημοτική Αρχή της Περιφερειακής Συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ κας Πεφάνη Σουζάνας την ημέρα της κινητοποίησης στον Πλατύ Γιαλό.
  • Λέει ο κ. Βασιλάτος στην ανακοίνωσή του ότι η Βουλευτής του νομού κα Θεοπεφτάτου ενημερώθηκε για το όλο θέμα στις 26/04/2016 μέσω email. Τι έκανε για τον Πλατύ Γιαλό αλήθεια;; Τόσο εμείς όσο και ο λαός της Κεφαλονιάς επιθυμεί να γνωρίζει αναλυτικά, όπως αναλυτικά κι εμείς τον ενημερώσαμε για τις κινήσεις μας, τι ακριβώς έκανε και σε ποια χρονική στιγμή η Βουλευτής του νομού και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
  • Επειδή πιθανότατα δεν το γνωρίζει, η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να κινηθεί νομικά και να διεκδικήσει όσα ανήκουν στον κεφαλλονίτικο λαό. Θα υποστηρίξει αυτή τη μάχη που είναι μάχη όλων των Κεφαλλονιτών απέναντι στις «αχόρταγες» επιθυμίες της Κυβέρνησή του για ξεπούλημα των πάντων στο νησί μας ή κωλύεται λόγω της κομματικής του ιδιότητας;
  • Επειδή ούτε κι αυτό γνωρίζει από ότι φαίνεται, έχει επισκεφθεί τον Πλατύ Γιαλό τις τελευταίες ημέρες, έχει απολαύσει το μπάνιο του στην παραλία κάνοντας χρήση των δωρεάν ξαπλώστρων που παρέχει ο Δήμος της Κεφαλονιάς μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση; Αν όχι, να το κάνει, ίσως έτσι κατανοήσει τι σημαίνει να δίνεις μάχη για τους δημότες που υπηρετείς.

Ολοκληρώνοντας, συνιστούμε στον κ. Βασιλάτο, να αποβάλει τις κομματικές του ιδεοληψίες και να μιλά όταν έχει πραγματικά να πει κάτι σοβαρό και ουσιαστικό.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις