Κολλητός του Μάκης Φόρτε ο δημόσιος υπάλληλος με την αμαξάρα;

Πολλοί αναγνώστες μας πήραν τηλέφωνο και μας δήλωσαν σε σχέση με τον πλούσιο δημόσιο υπάλληλο ότι αυτός είναι κολλητός και συμμαθητής του πρώην δημάρχου Αργοστολίου, Μάκη Φόρτε.

Μάλιστα για πολλά χρόνια στο γραφείο του στην υπηρεσία του ο επίμαχος λεφτάς δημόσιος υπάλληλος, είχε πίσω του τον πρώην δήμαρχο Αργοστολίου στον οποίο ορκίζεται πάντα πολιτική πίστη και αφοσίωση.

Είναι πάντως λίγο αντιφατικό από τη μία ο ένας συμμαθητής να κυκλοφορεί με αμαξάρα εκατομμμυρίων και από την άλλη ο πρώην δήμαρχος να την βγάζει με ένα παπάκι. Τι άδικη που είναι η ζωή. Πάντως παρά την τεράστια οικονομική διαφορά των δύο αντρών οι σχέσεις τους ποτέ δεν διερράγησαν και ο πλούσιος συνεχίζει να κάνει παρέα με τν φτωχό. Αυτό θα πει καλή φιλία.

Υ.Γ. Επειδή χθες σε μία παραλία ο πρώην δήμαρχος Μάκης Φόρτες έβριζε και απειλούσε του λέμε δημόσια ότι η περίοδος που τρομοκρατούσε τον κόσμο με τις φωνές και τη μαγκιά του έχει περάσει προ πολλού αλλά προφανώς δεν το έχει καταλάβει. Εμείς είμαστε εδώ να απαντήσουμε σε όλα. Όπως λέει και ένα ρητό “η δράση φέρνει αντίδραση” κάτι που είχε ξεχάσει ο Μάκης Φόρτες όλο αυτό τον καιρό που ήταν πολυγραφότατος. Δεν τον φοβηθήκαμε όταν επρεπε θα τον φοβηθούμε τώρα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις