Επειγόντως πρέπει να τεθεί στο Δ.Σ. το θέμα της θητείας Ρουχωτάς στο Γηροκομείο Ληξουρίου

Η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Ληξουρίου έχει την ηθκή και πολιτική ευθύνη να φέρει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς τη διαχείριση και τα πεπραγμένα του ιστορικού ιδρύματος του νησιού μας την περίοδο που το διοικούσε ο Βασίλης Ρουχωτάς.

Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να δηλώνει παντού ότι βρήκε μία κατάσταση με τεράστια χρέη από την περίοδο της προεδρείας του Βασίλη Ρουχωτά και από την άλλη το όλο αυτό θέμα να μην το φέρνει προς συζήτηση στο κορυφαίο όργανο του τόπου. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν απορίες και πολλοί προβληματισμοί σε ζητήματα αναθέσεων που όταν βγουν στο φως της δημοσιότητας θα γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις