ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: Το portoni.gr μπαίνει μπροστά στις μεγάλες αποκαλύψεις

Επειδή πραγματικά τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα όριο κι όλα τα λαμόγια του νησιού που επί χρόνια έκαναν κουμάντο στο δημόσιο χρήμα χωρίς να παίρνουν και να δίνουν λογαριασμό, νομίζουν ότι θα έχουν για πάντα άσυλο, θεωρούμε πως ήρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων για σημαντικά θέματα που συζητούνται εδώ και καιρό και είναι γνωστά στους παροικούντες της Ιεροσαλήμ πλην όμως κανείς δεν τολμά να τα αναδείξει.

Είναι γνωστό όμως εδώ και αιώνες ότι οι καθαροί δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από τους βρώμικους όπως και ότι όταν συγκρούεται η αλήθεια με το ψεύδος, νικήτρια θα είναι πάντα η αλήθεια, αργά ή γρήγορα. Επειδή λοιπόν το αστείο κράτησε πολύ και επειδή δεν είναι δυνατόν αυτοί που θα έπρεπε να μην μιλάνε καθόλου να σπειλώνουν τους καθαρούς, ως site κάνουμε μία τομή και από σήμερα μπαίνουμε μπροστά σε μεγάλες πολιτικές αποκαλύψεις για το βίος και πολιτεία διαφόρων παραγόντων της Κεφαλονιάς που επί χρόνια λυμαινόντουσαν το δημόσιο χώρο αλλά κανείς δεν τους είχε αγγίξει μέχρι σήμερα.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις