Τουρνουά Beach Volley γυναικών 9 & 10 Ιουλίου – Κεφαλονιά 2016

Η ΚΕ.ΔΗ.Κ.Ε. σε συνεργασία με το Kefalonitis, το online περιοδικό για την Κεφαλονιά, συνδιοργανώνει Τουρνουά Beach Volley γυναικών στην παραλία Άι Χέλη το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα τις Α1 κατηγορίας Volley γυναικών, καθώς και αθλήτριες του Beach Volley με σημαντικές διακρίσεις θα βρεθούν στο νησί μας το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουλίου για να προσφέρουν ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα.

Συμμετέχουν:

Erica & Simona Fabjan

Έλλη Κόνιαρη

Μαρία Χάσκου

Κωνσταντίνα Πατέλη

Γλυκερία Κωνσταντίνου

Μαριάννα Μπελιά

Βούλα Μποχρίνη

Αριστέα Τοντάι

καθώς και αθλήτριες από το νησί μας

Υπεύθυνη συντονίστρια αθλητριών: Φαίη Κουνάδη

Καλίγραμμα σώματα, δυνατά καρφιά, πάθος, αγωνιστικότητα, σε ένα τουρνουά που έχει σκοπό να φέρει τη νεολαία του νησιού μας πιο κοντά σε αυτό το όμορφο καλοκαιρινό άθλημα, αλλά και να αναδείξει μέσα από αυτές τις συμμετοχές τη μαγευτικότητα του δικού μας μοναδικού τοπίου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τις μουσικές τους επιλογές γνωστοί dj’s, ενώ οι παίχτριες θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας αποκαλύψουν τα μυστικά του αθλήματος.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

PANO VOLLEY
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις