Λιβέριος Πετρίδης: Τέλος καλό, όλα καλά!

Φίλες και φίλοι, η ιστοσελίδά μας για ένα 12ήμερο σταμάτησε να ενημερώνετε για λόγους υγείας του διαχειριστή και ιδιοκτήτή της. Βρίσκομαι σε ανάρρωση, στο σπίτι, μετά από ένα δεύτερο μεγάλο χειρουργείο Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου.

 Πριν ενάμισυ περίπου χρόνο, είχα κάνει την ίδια επέμβαση στο δεξιό πόδι και ήλθε η σειρά αντικατάστασης της κατεστραμμένης άρθρωσης και στο αριστερό.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα των Ορθοπεδικών Χειρουργών Μπρούσκου Ευάγγελου, Κασσιανού Γεώργιου οι οποίοι μαζί με επικεφαλής τον ορθοπεδικό χειρουργό – γνωστό σ’ όλη την Κεφαλλονιά – Μιχάλη Μπουζικάκο, έφεραν σε πέρας μία δύσκολη κατά γενική ομολογία επέμβαση, χωρίς πόνους μέχρι το τέλος χάρη στην αναισθησιολόγο Ελπίδα Ζαχαράτου.

Ευχαριστώ όμως και τις νοσηλεύτριες – ες, καθώς και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό για το ζήλο και ευσυνειδησία που δείχνουν στο λειτούργημα που κάνουν, παρά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν στην κλινική.

Το Νοσοκομείο σίγουρα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σε προσωπικό και υλικά τόσο αναλώσιμα, όσο και ιατρικά. Προσωπικά περίμενα 6 μήνες σε αναμονή για την χορήγηση των υλικών της αρθροπλαστικής. Στην προηγούμενη επέμβαση υπήρχε φυσικοθεραπευτής της κλινικής που φρόντιζε για την αποκατάσταση, ενώ αυτή τη φορά έλειπε σε άδεια και οι ασθενείς έπρεπε να πληρώσουν τον φυσικοθεραπευτή ο οποίος όμως, ομολογουμένως έκανε πολύ καλή δουλειά.

Εντάξει, μη τα θέλουμε όλα τέλεια, σε περίοδο κρίσης βισκόμαστε, άλλα πρώτα η υγεία, η παιδεία και η ασφάλεια της χώρας είναι προτεραιότητες που δεν επιδέχονται αναβολή για πολιτικά παιχνίδια.

 Τέλος καλό, όλα καλά!  
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις