Δάκρυσε ο Λούκας Νιφοράτος γιατί θυμήθηκε τους αγώνες του για τον Πλατύ δίπλα στο μεγάλο Τρίτση

Ιδιαίτερα συγκινημένος στην συγκεντρώση προκειμένου να αποτραπεί το ξεπούλημα του Παλτύ γιαλού από την κυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος.

ΟΛούκας ήταν απρών σε όλες τις μεγάλες κινητοποιήσειςπου είχαν γίνει τη δεκαετία του ’80 προκειμένου η πανέμορφη παραλία να μην γίνει ιδιωτική, στις οποίες κινητοποιηήσεις πρωτοστατούσε ο μεγάλος Αντώνης Τρίτσης.

Σαράντα χρόνια μετά ο Λούκας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μία κυβέρνηση που θέλει να λέγεται Αριστερή “αρπάζει” τον Πλατύ Γιαλό από τους Αργοστολιώτες και όλα αυτά του έφεραν κατά κυριολεξία δάκρυα στα μάτια αφού μολονότι φωνακλά και τζώρας, είναι γνωστό ότι ο Λούκας είναι μεγάλη καρδιά και έχει πολλές ευαισθησίες.




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις