Αποδοκιμάστηκε ως “παπαγαλάκι” της κυβέρνησης η Περ. Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Σουζάνα Πεφάνη

Το άσπρο μαύρο πήγε να κάνει η Περιφερειακή Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Σουζάνα Πεφάνη στην παράσταση διαμαρτυρίας για τον Πλατύ Γιαλό, αφού προσπάθησε να κατηγορήσει το Δήμο πως τάχα δεν είχε στείλει τα κατάλληλα έγγραφα έγκαιρα στην ΕΤΑΔ. Δεδομένου όμως ότι ο Δήμος έχει φροντίσει και έχει δημοσιεύσει όλη την αλληλογραφία με την ΕΤΑΔ, οι συγκεκριμένοι ήταν ενημερωμένοι εξ ου και δεν “ψάρωσαν” από την προπαγάνδα της Περιφερειακής Συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εντέλει απομακρύνθηκε με γιουχαρίσματα.

Ειδικότερα οι συγκεντρωμένοι την φώναζαν “παπαγαλάκι” της κυβέρνησης ενώ της έλεγαν να πάει να βρει την κολλητή της την βουλευτίνα η οποία αρνείται να παρέβει στην κυβέρνηση για να δωθεί ξανά ο Πλατύς Γιαλός στο Δήμο Κεφαλονιάς όπως γινόταν εδώ και δεκαετίες. Μετά από όλα αυτά η Σουσάνα Πεφάνη έφυγε άρον άρον αφού κατάλαβε ότι το κουτόχορτο δεν περνάει στο νησί μας.

1-DSC01971 1-DSC01970 1-DSC01967 1-DSC01964
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις