Με πολύ χορό ξεκίνησε το 28ο Φεστιβάλ Γυμναστικής “Άννα Πολλάτου”

Δυναμικό ξεκίνημα επεφύλαξε η έναρξη του 28ου Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους “Άννα Πολλάτου” όπως κάθε φορά άλλωστε με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμμναστικής, Ελένη Δαρδαμάνη, να καλοσωρίζει τον κόσμο και να δίνει το σύνθημα μαζί με τον Πρόεδρο του Α.Γ.Σ. Επτανήσων, Σταύρο Μπασιαρδή.

Και φέτος το Φεστιβάλ Γυμναστικής τράβηκε το βλέμμα αθλητικών συλλόγων του εξωτερικού όπως η Αυστρία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Βουλγαρία αλλά και πολλών αθλητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Η συγκίνηση ωστόσο ήταν διάχυτη στην ομιλία τους όταν η Ελένη Δαρδαμάνη και ο Σταύρος Μπασιαρδής στον χαιρετισμό τους μνημόνευσαν την αδικοχαμένη Ολυμπιονίκη, Άννα Πολλάτου. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή και καλή επιτυχία στην εκδήλωση. Απευθυνόμενος στον Σταύρο Μπασιαρδή τόνισε την ουσιαστική δουλειά που γίνεται στον Αθλητικό Σύλλογο Επτανήσων με την συμβολή της συζύγου του Γυμνάστριας, Μποζένα Μπαρτκόφσκα-Μπασιαρδή, στην καθιέρωση του Φεστιβάλ σε έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του νησιού μας.

Η μεγάλη παρέλαση ξεκίνησε από την πλατεία Καμπάνας και κατέληξε στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου όπου και έγινε η παρουσίαση των χορευτικών προγραμμάτων που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Επτανήσων, που περιλάμβαναν μεγάλη γκάμα χορών, από Καν-Καν, μέχρι Ζορμπά, με την αθλήτρια Μαριέττα Τοπολλάι, που σάρωσε τα μετάλλια στην Αθήνα, να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, παρουσιάζοντας το νικητήριο πρόγραμμά της μπροστά στο κοινό.

Το 28ο Φεστιβάλ Γυμναστικής έκλεισε με όλους τους συμμετέχοντες  να κινούνται στον ρυθμό του φετινού τραγουδιού του Φεστιβάλ “I’m So Sexy”, των Dancing Genome.

FESTIVAL (9)

FESTIVAL (2)

FESTIVAL (8)

FESTIVAL (7)

FESTIVAL (6)

FESTIVAL (5)GYMNASTIC (1) GYMNASTIC (2)

GYMNASTIC (3)

GYMNASTIC (4)

GYMNASTIC (5)

GYMNASTIC (6)

GYMNASTIC (7)

GYMNASTIC (8)

GYMNASTIC (9)

GYMNASTIC (10) GYMNASTIC (11)

GYMNASTIC (12)

GYMNASTIC (13)

GYMNASTIC (14)

GYMNASTIC (15)

GYMNASTIC (16)

GYMNASTIC (17)

GYMNASTIC (18)

GYMNASTIC (19) GYMNASTIC (20)

GYMNASTIC (21)

GYMNASTIC (22)

GYMNASTIC (23)

GYMNASTIC (24)

GYMNASTIC (25)

GYMNASTIC (26)

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις