Ξεκίνησαν τα σεμινάρια Μελισσοκομίας στο Επιμελητήριο

Ξεκίνησαν σήμερα τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κεφαλονιάς σε συνεργασία με  τον ΕΛ.Γ.Ο “Δήμητρα” (Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός) και αφορούν την ταχύρυθμη εκπαίδευση 30 Μελισσοκόμων, διάρκειας 15 ωρών, στο Επιμελητήριο.

Τα σεμινάρια θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου με αντικείμενα εκπαίδευσης, “Εχθροί και ασθένειες των μελισσών και τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισής”, “Τυποποίηση-Εμπορία-Προώθηση-σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων”,  “Πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ)” και “Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση προϊόντα κυψέλης (πχ καλλυντικά, προϊόντα διατροφής, φάρμακα κλπ)”.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Εργαστήριο Μελισσοκομίας, Ανδρέας Θρασυβούλου, που θεωρείται κορυφή στον τομέα του.

Υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Αθανάσιος  Αθανασάκης ενώ το σεμινάριο παρακολούθησε και ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού, Παναγής Κουνάδης.

bees (1) bees (2) bees (3) bees (4) bees (5) bees (6) bees (7) bees (8) bees (9) bees (10)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις