Κράνη: Ανακοίνωση για την “Εκπομπή Exodos για την Κεφαλλονιά στο Extra Channel”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας έτσι ώστε η εκπομπή του Extra Channel Exodos, αφιερωμένη στην Κεφαλλονιά, να βγει στον αέρα στις 13 Ιουνίου 2016 ημέρα Δευτέρα και με τη συνδρομή τους.

Η εκπομπή είναι διαθέσιμη να την δει οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο.

Να ευχαριστήσουμε επίσης, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κο Ευάγγελο Κεκάτο που ανέθεσε στην ΚΡΑΝΗ τη διεκπεραίωση της συγκεκριμένης παραγωγής.

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, είτε με δικές του πρωτοβουλίες, είτε μέσω συνεργασιών με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πάντα προσβλέπει στην προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την προβολή του νησιού και γενικώς στη δημιουργία ευνοϊκότερων συνθηκών για το επιχειρείν.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις