ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ορκίζεται αύριο τοπικός Σύμβουλος ο Σπύρος Μελισσαράτος

Ακόμα μία είσοδο νέου δυναμικού προσώπου έχουμε στα δημοτικά δρώμενα καθώς αύριο ορκίζεται ο τοπικός σύμβουλος της πρωτεύουσας του Δήμου Κεφαλονιάς, ο γνωστός στο Αργοστόλι τραπεζικός Σπύρος Μελισσαράτος.

Στις τελευταίες εκλογές, όπως θα θυμούνται αυτοί που ασχολούνται με την τοπική πολιτική σκηνή, ο Σπύρος είχε εκλεγεί πρώτος επιλαχών στην Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου και δεν μετείχε στο όργανο αποκλειστικά για ελάχιστες ψήφους.

Δεδομένου όμως ότι η Αφροδίτη Δελαπόρτα λόγω ανειλειμμένων υποχρεώσεων, καθώς πρόκειται για μία πετυχημένη επιχειρηματία, δεν μπορεί διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο για να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της στη θέση της στη Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου, για αυτό λοιπόν αποφάσισε να δώσει να  δώσει την θέση της στον Σπύρο Μελισσαράτο, ο οποίος και ορκίζεται αύριο. Ο Σπύρος ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πρωτεύουσα του νησιού μας ιδίως δε στις πιο νέες ηλικίες, ενώ πολιτικά τοπικά τοποθετείται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας εξ ου και οι πολύ καλές εμφανίσεις του στις εσωκομματικές της ΝΟΔΕ.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στον φίλο Σπύρο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και σιδεροκέφαλος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις