Προβολή της Κεφαλονιάς στο TRAVELER

Με ολοσέλιδη καταχώρηση της Κεφαλονιάς, από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου, σε ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα ταξιδιωτικά Περιοδικά της Ευρώπης, το TRAVELER, επετεύχθη μια εξαιρετικά σημαντική προβολή του Νησιού, κυρίως στο Αγγλόφωνο κοινό.

Συγκεκριμένα, με εισήγηση του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου στο Δημοτικό Συμβούλιο, που υπερψήφισε η Συμπολίτευση, στο Τεύχος Μαΐου 2016, στην Ταξιδιωτική έκδοση του National Geographic έγινε ολοσέλιδη προβολή της Κεφαλονιάς.

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς, πιστή στην αξιοποίηση όλων των μορφών προβολής τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Ταξιδιωτικό τύπο , σε συνεργασία με τους Θεσμικούς Παράγοντες της Τουριστικής Βιομηχανίας, αλλά και με την Α/Περιφέρεια κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την καλύτερη δυνατή Τουριστική προβολή του Νησιού.

AN an1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις