Τι δεν πρέπει να φας πριν βγεις στην παραλία -Προκαλεί φούσκωμα

Αν έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο, έχεις κόψει τα γλυκά και έχεις βρει το τέλειο μαγιό, μην αφήσεις ένα λάθος γεύμα να καταστρέψει τη μέρα σου στην παραλία.

Τα γαλακτομικά μπορεί να σου κάνουν «ζημιά» πριν την εμφάνισή σου στην παραλία.

Το παγωτό, το γιαούρτι, το τυρί στο τοστ κ.α μπορούν να σου προκαλέσει αέρια και φούσκωμα στην κοιλιά. Ακόμη και αν δεν έχει δυσανεξία στην λακτόζη, οι πιθανότητες να παρατηρήσεις μία διαφορά στην κοιλιά σου από πριν είναι πιθανή.

Γενικότερα, η δυσανεξία στη λακτόζη οφείλεται στην απουσία από το έντερο ενός ενζύμου που λέγεται λακτάση, το οποίο διασπά τη λακτόζη, προκαλώντας τις παραπάνω «παρενέργειες».

Αν,λοιπόν, θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα πιάσουν τόπο οι ώρες σου στο γυμναστήριο, φάε το πρωινό σου, αλλά μην το παρακάνεις με τα γαλακτομικά.

Φωτογραφίες: Pixabay
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις