Ξεκινούν έργα σε Γεωργακάτα και Λαγκάδα, εγκρίθηκαν οι μελέτες από το Δ.Σ.

Εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η μελέτη για την κατασκευή στηθαίου ασφαλείας σε δημοτική οδό στον οικισμό Γεωργακάτων Τ.Κ. Διαβαράτων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 9.902,00 € με ΦΠΑ και είναι εγγεγραμμένο στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κεφαλονιάς.

Σε τμήμα μήκους 200 μ. περίπου της εν λόγω οδού δεν υπάρχει στηθαίο ασφαλείας, με αποτέλεσμα η διέλευση των πεζών και οχημάτων από το σημείο αυτό να είναι πολύ επικίνδυνη, αφού υπάρχει μεγάλη υψομετρική διαφορά μεταξύ καταστρώματος και φυσικού εδάφους.

Παράλληλα, έγινε αποδοχή της μελέτης με τίτλο «Επισκευή – αποκατάσταση δημοτικής οδού στην περιοχή Λαγκάδας στη διασταύρωση προς Τ.Κ. Φαρακλάτων».

Με την μελέτη αυτή θα γίνει αποκατάσταση των βλαβών του δημοτικού δρόμου στην περιοχή της Λαγκάδας στο σημείο της διασταύρωσης προς την κοινότητα Φαρακλάτων, κατόπιν των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή. Απαιτείται η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης μήκους 60 μ. και ύψους 2,50 μ. περίπου και η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος. Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στο ποσό των 126.800,00 ευρώ με ΦΠΑ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις