Η Κράνη: Καλούμε τον κόσμο να διασκεδάσει μαζί μας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, κάνει πράξη τη δέσμευση του προς τους εμπόρους του Αργοστολίου να υπερβεί τα όριά του και να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα ανεβάσουν τον τζίρο των μαγαζιών του εμπορικού κέντρου.

Ξεκινώντας τις μεγάλης εμβέλειας εκδηλώσεις, από την χειμερινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπου ήρθαν και τραγούδησαν στην Κεφαλλονιά δύο από τα πολύ γνωστά ονόματα της Ελληνικής νεανικής μουσικής σκηνής, οι Kings και οι REC, ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ δείχνει σε όλους ότι η θέληση μπορεί να υπερνικήσει εμπόδια που άλλες φορές μοιάζουν ανυπέρβλητα.

Τόσο ο ενθουσιασμός που σκόρπισε στη νεολαία του Αργοστολίου η συναυλία των Kings, όσο και η πέραν κάθε προσδοκίας επιτυχία της Λευκής Νύχτας στις 29 Δεκεμβρίου, με τη συναυλία των REC, το φωταγωγημένο Λιθόστρωτο, τις μουσικές σε όλη τη διαδρομή μέχρι την Πλατεία Καμπάνας, τις εκπτώσεις και τις προσφορές των καταστημάτων και κυρίως την αθρόα έλευση των Κεφαλλονιτών στην εκδήλωση όπου στο Λιθόστρωτο νόμιζες ήταν Δεκαπενταύγουστος, μας οδηγούν γι αυτό το καλοκαίρι να κάνουμε ακόμα περισσότερες και ίσως καλύτερες εκδηλώσεις.

Η σκέψη του να έρθει σε μια μεγάλη συναυλία στο νησί η Κατερίνα Στικούδη, η κορυφαία ίσως σήμερα Ελληνίδα performer, έπεσε στο τραπέζι όταν έγινε η σύσκεψη των μελών του συλλόγου για να οργανωθούν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις, και παμψηφεί προκρίθηκε.

Βέβαια διοργανώσεις όπως η Flash Summer Night της Παρασκευής, ή η Λευκή Νύχτα το χειμώνα, προϋποθέτουν πάρα πολύ δουλειά, χρηματοδότηση, οργάνωση στην διεξαγωγή τους και την προώθησή τους και χρειάζονται τη στήριξη των μελών του συλλόγου.

Παρασκευή 17 Ιουνίου λοιπόν το εμπορικό κέντρο του Αργοστολίου θα πλημμυρίσει ξανά μουσική και φώτα, τα μαγαζιά του Αργοστολίου θα κάνουν από τις 6 το απόγευμα και έως το πρωί μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, τις συναυλιακές εκδηλώσεις θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ οι jazzy trio με τους Κώστα Φραντζή (σαξόφωνο), Βασίλη Περλικίδη (keyboards), Ματούλα Παπαγεωργίου (vocals), ενώ μετά τις 21:30 θα εμφανιστεί στη σκηνή η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη!

Καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει να διασκεδάσει μαζί μας στους εμπορικούς δρόμους του Αργοστολίου, να ακούσει τις μουσικές που ετοιμάσαμε και να ψωνίσει από τα καταστήματα που θα τιμήσουν την εκδήλωση κάνοντας εκπτώσεις και προσφορές σε όλους σας!

Η εκδήλωση αυτή είναι εξάλλου μια ευκαιρία να δείξουμε στους επισκέπτες του νησιού, Έλληνες και ξένους, το γιορτινό μας πρόσωπο και το χαμόγελο μας.

Σας υποσχόμαστε συνέχεια των εκπλήξεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας Ο Οργανωτικός Υπεύθυνος

Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη Κωνσταντίνος Πρέντζας

STIKOYDI6
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις