Επιστημονικό Συμπόσιο διοργανώνει το ΙΚΙ με θέμα “Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία”

Το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ)  μαζί με  το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,  διοργανώνουν  το  15ο επιστημονικό συμπόσιο,  με  θέμα:

 

Αρχιτεκτονική & Πολεοδομία:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

στην παραγωγή του κτιστού περιβάλλοντος

 

Το Συμπόσιο  πραγματοποιείται  με την οργανωτική και υλικοτεχνική στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ) και την επιστημονική συνεργασία ΑΕΙ, ΤΕΙ  και άλλων αρμόδιων φορέων (δημόσιων, ΜΚΟ κλπ)

Το Συμπόσιο θα  πραγματοποιηθεί  στις 2 Ιουλίου 2016 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς,  στο δημοτικό θέατρο Κέφαλος, από τις  9.00π.μ.  μέχρι τις 8.00 μ.μ.

Στο Συμπόσιο θα συμμετέχουν με ομιλίες και εισηγήσεις πανεπιστημιακοί καθηγητές, ειδικοί ερευνητές και  εμπειρογνώμονες καθώς και  στελέχη της διοίκησης.

Το Συνοπτικό πρόγραμμα  έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ  2-6-2016 πρωϊ – απόγευμα

 Έναρξη συμποσίου- παρουσιάσεις εισηγήσεων- Συζήτηση

ΚΥΡΙΑΚΗ   3-6- 2016  πρωϊ

Περιήγηση  σε ενδιαφέροντα μέρη  της περιοχής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συμποσίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις