Δύο μετάλλια για τον αθλητή Γεράσιμο Λιγνό στο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμΕΑ Γερμανίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι ο αθλητής  μας Λιγνός Γεράσιμος έλαβε μέρος στο Ανοικτό Πρωτάθλημα  Γερμανίας  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑμΕΑ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο  9-12 Ιουνίου 2016.

 Συμμετείχαν συνολικά 480 αθλητές ΑμΕΑ  από 37 χώρες.

Ο Μάκης για μια ακόμα φορά έλαβε μέρος ώστε να βελτιώσει τις επιδόσεις τους , να ανέβει βαθμολογικά στην Παγκόσμια Κατάταξη Αθλητών κολύμβησης ΑμΕΑ και κατέβαλε προσπάθεια για τη συμμετοχή του στην Παραολυμπιάδα  του Ρίο 2016, έχοντας ακόμη μια ευκαιρία  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμΕΑ στο ΟΑΚΑ  στις 24-26/06/2016.

Τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων του  στην κατηγορία S13 είναι:

50μ. ύπτιο 1η θέση με χρόνο 31,91  χρυσό μετάλλιο

100μ. ύπτιο 2η θέση με χρόνο 1,09,52  αργυρό μετάλλιο

50μ. πρόσθιο 4η θέση με χρόνο 34,49

200μ. μικτή ατομική 4η θέση με χρόνο 2,31,97

100μ. πρόσθιο  6η θέση με χρόνο 1,18,530

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ελπίζουμε στο πείσμα  , τη δύναμη και τη θέλησή του για να τα καταφέρει.  Ευχόμαστε κάθε επιτυχία  και νοιώθουμε υπερήφανοι για τις μέχρι σήμερα επιτυχίες του, οι οποίες τιμούν τον ίδιο τον αθλητή, την προπονήτριά του κα Μωραϊτου Αλεξία και το Σύλλογό  μας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Κεφαλλονιάς για την οικονομική ενίσχυση  την οποία επιχορήγησε στο Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου ώστε να προετοιμαστεί ο αθλητής μας και να συμμετέχει σε αυτό το Πρωτάθλημα.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις