Διεύρυνση των υπηρεσιών από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κεφαλονιάς

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Κεφαλλονιάς μετά την ένταξη της Πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020» θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας κατά των γυναικών και συγκεκριμένα, για την υποστήριξη των γυναικών που υποφέρουν ή απειλούνται από αυτήν.

Επιπλέον, στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών μπορούν πλέον να απευθύνονται για την παροχή ψυχοκοινωνικής και νομικής στήριξης εκτός από γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφή βίας και γυναίκες που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις (π.χ. μετανάστριες, πρόσφυγες, μονογονείς, ΑμεΑ, άνεργες κ.λ.π).

Τέλος, θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί η ανάπτυξη δράσεων προώθησης στην απασχόληση, καθώς και η ανάπτυξη δράσεων δικτύωσης με την τοπική κοινωνία, όπως επίσης και παρεμβάσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ  – ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις