Συγκλόνισε η ΑΙΝΤΑ στο Ηρώδειο με διευθυντή χορωδίας τον Αγαθάγγελο Γεωργακάτο

Μία συγκλονιστική παραγωγή ήταν η ΑΙΝΤΑ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ηρώδειο. Σκηνικά , κουστούμια φωτισμοι , μουσικές ερμηνείες στο ύψιστο βαθμό.

Μεγάλοι έλληνες σολίστ βρέθηκαν στη σκηνή του Ηρωδείου μαζί με μεγάλους ερμηνευτές όπερας του εξωτερικού και απέδωσαν στο μέγιστο βαθμό ποιότητας τη μεγαλειώδη όπερα του Ιταλού συνθέτη Τζιουζέπε Βέρντι.

Οι κριτικές που για όλους τους εμπλεκόμενους είναι από καλές ως διθυραμβικές, και επικεντρώνονται ειδικά στην υψηλού επιπέδου απόδοση της χορωδίας της Λυρικής ,υπό την καθοδήγηση του δικού μας Αγαθάγγελου Γεωργακάτου, ο οποίος διανύει το τέταρτο έτος της θητείας του .

Αιντα 16 3η υποκλιση 3ης κοντινη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις