Πλήρης η διάλυση της υγείας στον Νομό μας-Ομόφωνα η κινητοποίηση στην Αθήνα

Το “καυτό” και κρίσιμο θέμα της υγείας που ταλανίζει το νομό μας αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα απασχόλησε για πάνω από μία ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς “μπήκε” στα εκτός ημερησίας διάταξης.

Το θέμα συζητήθηκε παρουσία εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου, της Επιτροπής Αγώνα Παλικής, της ΕΛΜΕΚΙ, και φορέων υγείας, όλοι τόνισαν το γεγονός ότι η υγεία όπως και άλλοι κοινωνικοί τομείς οδηγούνται σιγά σιγά στην διάλυση.

Ενώ ομόφωνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις στην Αθήνα και συνάντηση με τον υπουργό Υγείας την 1η Ιουλίου παρουσία και του Δημάρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση για να πιέσουν την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική στον τομέα της υγείας  καθώς είναι κάτι που αφορά και επηρεάζει όλους μας.

1-DSC00704-0011-DSC007061-DSC00722
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις