Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το ΚΕ.ΣΥ.Π. – όπως κάθε χρόνο – διοργανώνει Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού των τελειοφοίτων (καθώς και αποφοίτων παλαιοτέρων ετών) των Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού για τα Τμήματα ΑΕΙ – ΤΕΙ και για τη διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 Για το λόγο αυτό  έχει συνταχθεί από τους υπεύθυνους του ΚΕ.ΣΥ.Π. επιστολή που απευθύνεται στους υποψήφιους και τους ενημερώνει για τις παραπάνω ενημερωτικές συναντήσεις.

 Ειδικότερα, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι υποψήφιοι , θα λειτουργούν Τμήματα Επιλογής Σπουδών και Προετοιμασίας Μηχανογραφικών ανά Ομάδα Προσανατολισμού και ανά Σχολείο από την Τρίτη 21/6/2016 έως και την Παρασκευή 1/7/2016 σύμφωνα με το Πρόγραμμα που επισυνάπτεται και έχει επίσης αναρτηθεί στους Πίνακες Ανακοινώσεων των σχολείων του Νομού.

 Σημειώνεται, ότι εκτός των προγραμματισμένων αυτών συναντήσεων ομαδικής συμβουλευτικής και πληροφόρησης , οι υποψήφιοι και οι γονείς μπορούν να έλθουν και ατομικά στο Κέντρο Συμβολευτικής και Προσανατολισμού έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 , αφού κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά.  (Τηλ. 2671 026374)

 

Με εκτίμηση

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ &

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

afiseta.mixan.2016 epist.mathites.g.lyk.kesyp.2016 prog.mixanog.2016
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις