Λειτουργία σφαγείου στην Κεφαλονιά

ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΦΑΛΑΡΗ 

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΥΡ & ΣΙΑ ΟΕ

 

Με την παρούσα επιστολή, η εταιρεία μας λαμβάνει την τιμή να γνωστοποιήσει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και πρωτίστως στο καταναλωτικό κοινό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ότι:

Από την 22/04/2016, στο νησί μας λειτουργεί νόμιμη και σύγχρονη σφαγειοτεχνική εγκατάσταση με κωδικό αριθμό Ευρωπαϊκής Ένωσης S173, η οποία εγγυάται και εξασφαλίζει την υγιεινή του κρέατος και την περαιτέρω διαχείριση των αποβλήτων και υποπροϊόντων σφαγής, σύμφωνα με τις κείμενες υγειονομικές, αγορανομικές, περιβαλλοντικές και αγροκτηνοτροφικές διατάξεις.

Το σφαγείο μας είναι αδειοδοτημένο να δέχεται βοοειδή, αμνοερίφια, αιγοειδή και προβατοειδή.

Ένα χρόνιο πρόβλημα της Κεφαλονιάς λύθηκε δημιουργώντας οφέλη και νέες προοπτικές για την τοπική κτηνοτροφία και την υγιεινή των τροφίμων ζωικής προέλευσης.

Στις εγκαταστάσεις δύναται όποιος επιθυμεί, να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σφαγής.

Για την εταιρεία,

Κυριάκος Αν. Σταμούλης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις