Η παραλία του Μύρτου είναι ανοικτή-Ο Δήμος φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του

Mε αφορμή διάφορες διαδόσεις, θα θέλαμε να ενημερώσουμε κατοίκους και επισκέπτες της Κεφαλλονιάς ότι η παραλία του Μύρτου είναι ανοικτή και διαθέσιμη σε όποιον επιθυμεί να την επισκεφτεί και να την απολαύσει. Μέχρι στιγμής λειτουργούν οι τουαλέτες και τα ντούζ της παραλίας.

Ο Δήμος επιμελείται την καθαριότητα και αποκομιδή των απορριμάτων της. Καταβάλλονται έντονες προσπάθειες, μέσα από τις γνωστές αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, τις επόμενες ημέρες να λειτουργήσει η καντίνα και να τοποθετηθούν ομπρέλλες και ξαπλώστρες στην παραλία.

Ο Δήμος κατανοεί και συμπαρίσταται σε όλους όσους διαμαρτύρονται γιατί ακόμα δεν έχουν αναπτυχθεί, όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες της πασίγνωστης παραλίας μας. Η ευθύνη, όπως είναι γνωστό, δεν ανήκει στη σημερινή Δημοτική αρχή.
   Ο  Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Πυλάρου
        Μάκης  ΑλυσανδράτοςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις