Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για τους DURRELLS στην ΕΡΤ Κέρκυρας

Ανακοινώθηκε και τρίτος κύκλος της σειράς.

Μετά την τεράστια επιτυχία της προβολής του πρώτου κύκλου της σειράς The Durrels, παραγωγής ITV, οι Έλληνες ηθοποιοί ειδοποιήθηκαν από την εταιρία παραγωγής ότι θα γυριστεί και τρίτος κύκλος της Βρετανικής σειράς!

Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης που συμμετέχει στη σειρά με βασικό ρόλο. Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου που θα αρχίσουν τον Αύγουστο του 2016. Οι ηθοποιοί θα είναι στην Κέρκυρα στις 28 Αυγούστου ενώ οι υποδομές της παραγωγής θα στηθούν νωρίτερα. Για τον τρίτο κύκλο τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Απρίλιο του 2017.

Από την Ελλάδα συμμετέχουν δύο επαγγελματίες ηθοποιοί, οι οποίοι επελέγησαν με οντισιόν. Ο Αλέξης Γεωργούλης που ερμηνεύει το ρόλο του Σπύρου, του ταξιτζή που συνδέεται στενά με την οικογένεια, από την άφιξη της στο νησί, και στην ουσία, όπως μας εξήγησε ο κος Γεωγούλης, καλύπτει το κενό που άφησε ο θάνατος του πατέρα της οικογένειας. Ο Γιώργος Καραμίχος παίζει το ρόλο του φυσιοδίφη που εξελίσσεται σε μέντορα για τον Λώρενς Ντάρελ.

Παράλληλα στη σειρά παίζουν ως κομπάρσοι και αρκετοί Κερκυραίοι οι οποίοι επελέγησαν μετά από οντισιόν που έγινε πέρυσι την άνοιξη. Ανάμεσα τους και ερασιτέχνες ηθοποιοί που κρίθηκε ότι είχαν ταλέντο, σε λίγο μεγαλύτερους ρόλους.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει εντυπωσιαστεί από την υψηλή αισθητική της φωτογραφίας της σειράς, η οποία πράγματι αναδεικνύει τα υπέροχα τοπία του τόπου μας και εξηγεί το λόγο που οδήγησε μεγάλες Βρετανικές εφημερίδες να κάνουν αφιερώματα για την Κέρκυρα με πολλές φωτογραφίες και κολακευτικά λόγια.

Τα γυρίσματα άφησαν καλές εντυπώσεις και στους ίδιους τους Βρετανούς ηθοποιούς, τους οποίους ξενάγησε προσωπικά, αναλαμβάνοντας και στην πραγματική ζωή το ρόλο που παίζει στο σήριαλ. Οι Βρετανοί δεν είχαν μαζί τους αυτοκίνητο, δυσκολεύονται να οδηγήσουν δεξιά – ανάποδα δηλαδή για αυτούς – τους πήγαινε για μπάνιο, έβγαιναν μαζί έξω τα βράδια και συμπεριφέρθηκε ως φιλόξενος Έλληνας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις