Πρώτη ανταλλαγή νέων μεταξύ Κολωνίας και Κεφαλονιάς

Η πρώτη επίσκεψη στην Κεφαλονιά νεαρών από την Κολωνία στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία. Τώρα ακολούθησε ο ερχομός των νέων από την Κεφαλονιά στην Κολωνία. Και οι δυο επισκέψεις έγιναν στα πλαίσια του προγράμματος « επάγγελμα, γνώση, μάθηση» ,που λειτούργησε ως πιλοτικό πρόγραμμα για περαιτέρω αντίστοιχες ανταλλαγές μεταξύ της Γερμανικής και Ελληνικής νεολαίας.

Με αυτή την ανταλλαγή έγινε ένα πρώτο βήμα για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές και ασκούμενους των τομέων γαστρονομίας, κηπουρικής και γεωργίας .Οι Έλληνες επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την Κολωνία, τον πολιτισμό και τους τόπους εκπαίδευσης και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε πολλά θέματα με τους Γερμανούς συναδέλφους τους.

Η ομάδα από την Κεφαλονιά συνοδευόταν από την κ. Alexandra Kullak . Παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος, σε μια ενδιάμεση στάση του ταξιδιού του για την ITB στο Βερολίνο , ώστε να συναντήσει τον Γερμανό συνάδελφό του Dr. Ralf Heinen και να ευχαριστήσει τους Γερμανούς διοργανωτές.

Erster Jugendaustausch zwischen Köln und Kefalonia Elliniki Gnomi
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις