Με εντυπωσιακή άνοδο της τάξης του 16% έκλεισε ο Μάϊος στις αφίξεις

Αύξηση παρουσιάζουν τα στοιχεία των αφίξων στις πτήσεις εξωτερικού και για τον μήνα Μάϊου σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που λάβαμε από τον Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου”

Και για τον μήνα Μάϊο την πρώτη θέση κατέχουν οι Άγγλοι επισκέπτες με τους Ολλανδούς να βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Συγκεκριμένα οι επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο για φέτος έφτασαν τους 23.989 σε σχέση με πέρυσι που είχαν επισκεφθεί το νησί μας 21.200 Βρετανοί τουρίστες.

Συνολικά για το 2016 οι αφίξεις έφθασαν τις 29.327 ενώ τον Μάϊο του 2015 αφίχθησαν 25.264 τουρίστες, καταγράφοντας εντυπωσιακή άνοδο της τάξης 16%.

Φέτος για ακόμη μια χρονιά, όλα τα δεδομένα δείχνουν, οτι θα καταγραφεί νέο ιστορικό ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών με πτήσεις τσάρτερ, παρακάτω ακολουθούν αναλυτικοί πίνακες με τα στοιχεία που κατέγραψαν οι υπηρεσίες του Κρατικού Αερολιμένα Κεφαλληνίας:

ΜΗ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ MAIΟΣ 2015

ΜΗ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΙΟΣ 2016
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις