Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Γερμανική Τηλεόραση

Στα πλαίσια της περαιτέρω προβολής της Κεφαλονιάς στη διεθνή τηλεοπτική αγορά, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος είχε συνεργασία με το διάσημο Γερμανό Σκηνοθέτη και Συγγραφέα κ.Robert Schotter.

Τον κ.Schotter  συνόδευσε στο Δημαρχιακό Μέγαρο η συνεργάτης της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ.Alexandra Kullack με μέλη της Οικογένειάς της, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΜΜΕ και ακολούθησε συζήτηση με θέμα τη διευκόλυνση της κινηματογράφησης επιλεγμένων περιοχών του Νησιού για τη Γερμανική Τηλεόραση.

Στη σημαντική συνεργασία για την προβολή της Κεφαλονιάς συμμετέχει και ο Καθηγητής κ.Heinz Warnecke, ο οποίος εξειδικεύεται στην έρευνα για το Ιερό Ναυάγιο του Αποστόλου Παύλου στη θαλάσσια περιοχή της Πεσσάδας.

Τον κ.Schotter ευχαρίστησε για τη συνεργασία ο κ.Κεκάτος και ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες για την κινηματογράφηση, που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις