Ανθρωπος της Αυτοδιοίκησης στην ηγεσία της διεθνούς Επιτροπής της Βιομηχανίας Κρουαζιέρας (φωτο)

Ο Φώτης Προβατάς, Πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, εκλέχθηκε σε αυτή την ιδιαίτερα τιμητική για τη χώρα μας θέση από τη Γενική Συνέλευση της διεθνούς Επιτροπής της Βιομηχανίας Κρουαζιέρας (Commission of Cruise Industry), που συνήλθε στο Τσινκγτάο της Κίνας.

Με την παρουσία άνω των 300 εκπροσώπων των πιο δυναμικών φορέων της Τουριστικής Κρουαζιέρας από όλο τον Κόσμο, η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην ίδρυση ενός ενιαίου παγκόσμιου οργάνου, της Επιτροπής της Βιομηχανίας Κρουαζιέρας και στην εκλογή ενός αντιπροσωπευτικού Συμβουλίου 31 μελών που την διοικεί, προερχόμενων από όλες τις ηπείρους – ανάμεσά τους διακρίνονται προσωπικότητες από τους σημαντικότερους Τουριστικούς Προορισμούς και από τις μεγαλύτερες Εταιρείες Κρουαζιέρας στον Κόσμο.

Η Ιδρυτική Διακήρυξη της διεθνούς Επιτροπής αναδεικνύει τους 4 πυλώνες της Τουριστικής Βιομηχανίας Κρουαζιέρας :

–           Η ανάπτυξη της Βιομηχανίας Κρουαζιέρας προϋποθέτει υπηρεσίες υψηλής στάθμης.

–           Η καλλιέργεια της ιδέας της Κρουαζιέρας στην Τουριστική Αγορά είναι σημαντική προωθητική δύναμη για την Βιομηχανία της Κρουαζιέρας.

–           Η μεγέθυνση της Βιομηχανίας Κρουαζιέρας προωθεί την προστασία του Περιβάλλοντος καθώς και την ισόρροπη οικονομική και βιομηχανική ανάπτυξη των τουριστικών πόλεων.

–           Οι υπηρεσίες της Βιομηχανίας Κρουαζιέρας διευκολύνουν τις φιλικές ανταλλαγές και την πολιτισμική αλληλεπίδραση ανάμεσα σε περιοχές και πόλεις με διαφορετικό εθνικό, πολιτισμικό και ιστορικό παρελθόν.

aftodioikisi.gr

provatas_fotis_aftodioikisi-1024x683
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις