ΠΙΝ: Απάντηση στο Corfu Channel

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ 31/5/2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 Προς: Corfu Channel

Κύριοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε σχετική απάντησή μας σε ανάλογη πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην εκπομπή του σταθμού σας, την 11η Μαΐου 2016, αναφέρουμε τα εξής στην ακροτελεύτια παράγραφο:

“Σας δηλώνω απερίφραστα και σε αναμονή της απόφασης των ελεγκτικών μηχανισμών ότι θα είμαι στη διάθεση του τηλεοπτικού σας κοινού για ενημέρωση όταν ο σταθμός σας εναρμονιστεί με τις αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος”.

Είμαστε υποχρεωμένοι, απαντώντας στη σημερινή σας πρόσκληση, καταρχήν να επαναλάβουμε ρητά και ξεκάθαρα ότι  η διοίκηση της Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων δεν θα παρευρίσκεται στις δραστηριότητες του τηλεοπτικού σταθμού σας, μέχρι την εναρμόνισή του με τις γενικά παραδεκτές αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και την αναμενόμενη, προς τούτο, απόφαση των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.

Επιπροσθέτως, κι επειδή η ξεκάθαρη απάντησή μας δεν θέλουμε να καταστεί αντικείμενο ψευδών εντυπώσεων, αναγκαζόμαστε να κοινοποιήσουμε την παρούσα στο σύνολο του Τύπου στα Ιόνια Νησιά, προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα και ξεκάθαρα οι πολίτες της ΠΙΝ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις