Ε.Α.Σ. : Πακέτο Επιδοτήσεων για Νέους Αγρότες

 Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι η νεανική επιχειρηματικότητα βρίσκεται στο προσκήνιο του νέου Αναπτυξιακού Προγράμματος, αποβλέποντας στη δημιουργία μιας Νέας γενιάς επιχειρηματιών ντόπιων Ελαιοπαραγωγών, Κτηνοτρόφων, Αμπελουργών, Μελισσοκόμων, Κηπευτικοπαραγωγών, Δενδροπαραγωγών, ικανής να αναδείξει τη σπουδαιότητα του Αγροτικού Τομέα για την Κεφαλονιά και το Θιάκι.

Το νέο «πακέτο» Επιδοτήσεων ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή Νέων στην ύπαιθρο, στηρίζοντας διάφορες δαπάνες, χωρίς περιορισμό, για την υλοποίηση του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Διευκρινήσεις παρέχονται καθημερινά στο πιστοποιημένο γραφείο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις