Καταχειροκροτήθηκαν τα προμίνι ΑΣΚ – ΝΕΟΛ στο φιλικό στο Ληξούρι

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων, αναμετρήθηκαν και αυτή την Κυριακή το τμήμα προμίνι (γεννηθέντες 2005-2006) του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, με το αντίστοιχο του ΝΕΟΛ.

Νικήτρια ήταν η ομάδα του ΑΣΚ. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Μανώλης Δούλιας, ενώ την ομάδα συνόδευσε στο Ληξούρι ο Γιώργος Γιαννάτος.

Την αποστολή του ΑΣΚ αποτέλεσαν οι εξής αθλητές: Γιώργος Αλεξανδράτος, Γεράσιμος Μανίκας, Διονύσης Καμπίτσης, Βαγγέλης Κατσικάς, Σταύρος Καραβιώτης, Ελενα Καραβιώτη, Αντώνης Δούλιας, Μέμος Δούλιας, Νίκος Κούσιας, Κωνσταντίνος Σιαμάνης, Δίων Τζουγανάτος, Γεράσιμος Μαλιαγρός, Διονύσης Παντελιός, Χάρης Τσιμπούκης, Βασίλης Τσιμπούκης, Λεονάρντο Λαμάι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους, τους προπονητές των ομάδων και τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και χειροκρότησαν τα παιδιά τους.

ASK (1) ASK (2) ASK (3) ASK (4) ASK (5) ASK (6) ASK (7)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις