Παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Πυλάρου καθάρισαν τον Μύρτο

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Πυλάρου μαζί με τον Διευθυντή τους κ.Κώστα Κουγιανό και τους Δασκάλους τους  αφιέρωσαν το Κυριακάτικο πρωινό τους για να καθαρίσουν το Μύρτο, υπηρετώντας το μήνυμα της εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς και το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Στην προσπάθεια συμμετείχαν επίσης ο Πυλαριακός με επικεφαλής την Πρόεδρό του κ.Μυρτώ Αλυσανδράτου, και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πυλάρου με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Ηλία Τζάνη.

Το αποτέλεσμα όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ήταν εξαιρετικό.

Ο Δήμος εύχεται πρώτα απ’ όλα καλή πρόοδο στα παιδιά μαζί με τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συμμετείχαν στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.
Για τη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου
Ο  Αντιδήμαρχος
 Μάκης  Αλυσανδράτος
1
2
3
4
5
6
7
8
9Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις