Γραφικότητες τα περί διάλυσης του Δήμου Κεφαλονιάς

Για να τελειώνει επιτέλους το αστείο και να σταματήσουν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι να καλλιεργούν τοπικισμούς ξεπερασμένους από τη ζωή και από την πραγματικότητα σημειώνουμε τα εξής:

Όλη αυτή η παραφιλολογία περί δήθεν διάλυσης του Δήμου Κεφαλονιάς είναι απλά μια φαντασίωση ορισμένων “τελειωμένων” παραγόντων που έχουν μείνει χωρίς καρέκλα και ψάχνουν εναγωνίως ρόλους και αξιώματα. Η εποχή των Κοινοτήτων και των μικρών δήμων ανήκει στο παρελθόν, η εποχή των χρεωμένων δήμων που μας έφτασαν ως εδώ είναι και αυτοί παρελθόν, όπως και η εποχή που του Κράτος συντηρούσε προβληματικούς οικονομικά δήμους.

Η Κεφαλονιά είναι ενιαία και δίνει τον αγώνα της μέσα στην κρίση με τον ισχυρό Δήμο της μακριά από παρωχημένους τοπικισμούς αλλά και από αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν το νησί σε “καντόνια”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις