Βασίλη Ρουχωτά τα “δεκανίκια” μας τελείωσαν!

Κάποιος επιτέλους πρέπει επιτέλους στον Βασίλη Ρουχωτά ότι η αγωνιώδης προσπάθειά του να ξανακαθίσει σε “καρέκλα” τον οδηγεί σε “στραπάτσα” και “ανέκδοτα” με τα οποία διασκεδάζουν τουλάχιστον οι Κεφαλονίτες.

Άλλωστε στην Παλική κατοικούν έξυπνοι άνθρωποι και σε καμία περίπτωση δεν θα επανέφεραν στην εξουσία ένα αποτυχημένο Δήμαρχο που έχασε με συντριβή τον Δήμο Παλικής.

Εις μάτην λοιπόν όλη η προσπάθειά του και στην πολιτική και στην “δημοσιογραφία”…

Σε ότι αφορά στην κοινή ανακοίνωση των δύο Προέδρων που ουσιαστικά “τορπιλίζει” τα σχέδια του:

Αμφότεροι την υπογράφουν, δεν την διάψευσαν και φυσικά βρίσκονται εν ζωή και μπορεί ο ίδιος και ο καθένας να τους ρωτήσει…

Και προσεχώς έρχονται και άλλα…

Κανένας πρόεδρος δεν πρόκειται να γίνει “δεκανίκι” στα σχέδια του Ρουχωτά να υποβαθμίσει την προσπάθεια του Δήμου για να επανέλθει στην “καρέκλα”.

anexarttitosblog.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις