Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός της Λιμνοθάλασσας του Κουτάβου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27/05/2016, υπό την οργάνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο καθαρισμός της Λιμνοθάλασσας του Κουτάβου, από τη Γέφυρα DEBOSET έως το Super Market My Market.

Ειδικό καταδυτικό συνεργείο με δύο δύτες ανέλαβε τον καθαρισμό εντός θαλάσσης, αφαιρώντας από το νερό διάφορα αντικείμενα, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να συνδράμουν στον καθαρισμό της ξηράς.

Την όλη δράση στήριξαν υπηρεσιακά οχήματα καθαριότητας του Δήμου Κεφαλονιάς. Άλλωστε, καθαρισμός ξηράς και καλλωπισμός της περιοχής του Κουτάβου έχει πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν από συνεργεία καθαριότητας.

Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γεώργιος Τζωρτζάτος, ο οποίος πριν την έναρξη της δράσης καθαρισμού συνομίλησε με τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ζήτημα παιδείας πάνω από όλα, για αυτό οφείλονται ειδικές ευχαριστίες στις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή του Κουτάβου και έστειλαν το μήνυμα ότι όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του, μπορούμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο και καθαρότερο περιβάλλον.

katharismos-koutavou2016-2

katharismos-koutavou2016-4

katharismos-koutavou2016-17

katharismos-koutavou2016-18

katharismos-koutavou2016-20

katharismos-koutavou2016-33

katharismos-koutavou2016-35

katharismos-koutavou2016-36

katharismos-koutavou2016-41

katharismos-koutavou2016-43

katharismos-koutavou2016-45
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις