Ε.Α.Σ. : Τρέχει Χρηματοδότηση για Aναλύσεις Μελιού

Ο Ε.Α.Σ. ενημερώνει τον Κεφαλλονίτη και Θιακό Μελισσοκόμο ότι, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση σχετικά με τον  καθορισμό των όρων και των προϋποθέσεων για την εφαρμογή της δράσης 4.1 «Αναλύσεις Μελιού» έχει ξεκινήσει η περίοδος εφαρµογής του επιδοτούμενου Προγράµµατος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το 2016».

Τα μελισσοκομικά προγράμματα και συγκεκριμένα δράσεις, όπως οι Αναλύσεις Μελιού, στηρίζουν έμπρακτα και απευθείας τους ντόπιους Μελισσοκόμους, επιτρέποντας τη συνέχιση της παραγωγής μελιού υψηλής ποιότητας, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης επιδιώκοντας την μεγιστοποίηση της απορροφητικότητας των διαθέσιμων πόρων, μέσω δράσεων όπως η παραπάνω, προς όφελος των ντόπιων Μελισσοκόμων και της Κεφαλλονίτικης & Θιακής ποιοτικής παραγωγής μελιού, παρέχει καθημερινά δωρεάν διευκρινήσεις στα γραφεία του πιστοποιημένου Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις