“Άδειασαν χοντρά” την παρέα Ρουχωτά δύο Πρόεδροι της Παλικής

Αίσθηση έχει προκαλέσει στους ασχολούμενους με την τοπική πολιτική σκηνή το απόλυτο “άδειασμα” που επεφύλασσαν δύο Πρόεδροι της Παλικής στην παρέα Ρουχωτά.

Ο Πρόεδρος των Μονοπωλάτων Χρήστος Θεοδωράτος και Πρόεδρος των Χαυδάτων Γεράσιμος Μουρελάτος όχι μόνο ξεκαθάρισαν ότι ουδέποτε απαξίωσαν τον Δήμο κεφαλονιάς αλλά προχώρησαν περαιτέρω δηλώνοντας δημόσια ότι η υπογραφή τους στην ανακοίνωση για κατάργηση του Δήμου Κεφαλονιάς πλαστογραφήθηκε. Αυτό τώρα που περιμένουν όλοι είναι ο Βασίλης Ρουχωτάς που θεωρείται ο ιθύνων νους της όλης δραστηριότητας εναντίον του Δήμου Κεφαλονιάς και συνυπογράφει μάλιστα το επίμαχο κείμενο να ξεκαθαρίσει ποιος έβαλε τις πλαστές υπογραφές και αν μια τέτοια ενεργεια συνάδει με την πολιτική ηθική.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις