“Τροχιές Πορφυρές” η νέα ποιητική συλλογή της Γαλάτειας Βέρρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της 4ης ποιητικής συλλογής “Τροχιές Πορφυρές” της ποιήτριας και μουσικού, Γαλάτειας Βέρρα από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης σήμερα το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ενώ την παρουσίαση έκαναν η δικηγόρος Έφη Αναστασιάδου, ο εκπαιδευτικός Ηλίας Τουμασάτος και ο φιλόλογος Βασίλης Μανίκας, την παρουσίαση προλόγισε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Συνδέσμου Φιλολόγων, Δημήτρης Ζαβιτσιάνος, ο οποίος διάβασε και το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ο κ. Ζαβιτσιάνος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: “Η Γαλάτεια Βέρρα παραμένει πολυτάλαντη, χαρισματική, με ήθος, αξιοπρέπεια και ευγένεια που σπανίζει”.

Η αίθουσα της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης ήταν γεμάτη από ανθρώπους των γραμμάτων, καθηγητές, εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές.

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (10)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (6)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (15)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (16)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (14)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (9)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (8)

1-DSC01637

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (11)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (4)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (3)

ΓΑΛΑΤΕΙΑΒΕΡΡΑ (2)

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις